Klaukkalan Kiri ry ottaa käyttöön MyClub-palvelun jäsenrekisterikseen,  laskutusjärjestelmäksi ja viestintäkanavaksi.

 

MyClub on suosittu urheiluseurojen jäsenpalvelu, jonka myös Klaki on päättänyt ottaa käyttöön. Pyydämme kaikkia seuran jäseniä rekisteröitymään MyClubiin osoitteessa: https://klaki.myclub.fi/

Jos sinulla on jo MyClub-tili, voit linkittää siihen myös Klakin jäsenyyden. MyClub-tili on mahdollista luoda myös rekisteröitymisen yhteydessä, jos sellaista ei entuudestaan ole. Yhdellä MyClub-tilillä pystyy hallitsemaan kaikki omat henkilökohtaiset jäsenyydet, sekä lasten / huollettavien jäsenyydet. MyClub-tili ei ole pakollinen, mutta rekisteröityminen seuran jäseneksi vaaditaan. Suosittelemme luomaan MyClub-tilin rekisteröitymisen yhteydessä, sekä asentamaan puhelimeesi MyClub-sovelluksen sovelluskaupasta. Sovelluksen avulla on helppo seurata tiedotteita, tapahtumia, treenejä, sekä hallita omia tietoja.

Teethän rekisteröitymisen joulukuun aikana. Saamme siten järjestelmän täysin käyttöön heti alkuvuodesta seuran pääasiallisena viestintäkanavana ja laskutusjärjestelmänä.

Jäikö jotain kysyttävää? Lisätietoja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Klaukkalan Kiri ry:n hallituksen puolesta,

Antti Sohlman