Kumpoo Klaukkalan Kansallinen Sulkapallokisa 17.10.2020 - 18.10.2020

Luokat ovat hieman muuttuneet, toivotamme kaikki uudet ja vanhat pelaajat tervetulleiksi mukaan! Luokat syyskisoissa ovat senioriluokat (35-65) ja yleiset luokat (A,B ja C), sekä, luokat harrastelijoille. Ilmoittaudu mukaan ja tule viettämään hauska viikonloppu sulkapallon merkeissä! Harrasteluokkiin ei ole osallistumisoikeutta luokitelluilla pelaajilla, jotta osallistumiskynnys harraste luokkiin on mahdollisimman matala.

 

Harrasteluokat aikuiset:                                                                

MK = miesten kaksinpeli

NK = naisten kaksinpeli  

MN = miesten nelinpeli

NN = naisten nelinpeli

SN = sekanelinpeli

klaki sulka 

Ilmoittautuminen: Harrastepelaajat ilmoittautuvat sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimesi ja puhelinnumerosi, sekä luokka tai luokat, joita haluat pelata. Voit pelata useampaa luokka ja voit myös ilmoittaa kaverisi yhteystiedot, mikäli pelaatte nelinpeliä. Harrasteluokissa ei vaadita lisenssiä. Haasta siis kaverisi mukaan!

Pelaajat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta missään luokassa, joten huolehdithan vakuutuksesi kaiken varalta kuntoon.

Lisenssi pelaajat ilmoittautuvat https://badmintonfinland.tournamentsoftware.com kautta.

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 4.10.2020 klo 23:59

Arvonta: Arvonnan suorittamisen jälkeen otteluaikataulut nähtävillä www.klaki.fi ajankohtaiset osiosta tai Tournamet Softwaresta.

Kisapaikka: Klaukkalan Tennishalli, Isosuo 1, 01800 Klaukkala

Maksut per pelaaja: 26€ kaksinpelit ja 15€ nelinpelit / pelaaja (laskutetaan), Harrasteluokan maksut käteisellä paikan päällä.

Pallot: Pallot eivät sisälly osallistumismaksuun, pelit pelataan aidoilla sulkapalloilla.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

HUOM! Otattehan huomioon kisoihin tullessa vallitsevan korona tilanteen ja noudatatte SSUL:n antamia turvallisuusohjeistuksia.

Ohjeistuksen löydät täältä -> https://www.sulkapallo.fi/2020/08/07/suomen-sulkapalloliiton-turvallisuusohjeistukset-kilpailutoimintaan-koronatilanteessa/