Sulkapalloryhmät

Kuinka moni saa heitettyä 15 palloa parin metrin päässä olevaan ämpäriin, kun verkko on vielä välissä? Helpommin sanottu, kuin tehty.

Minisulkis on tarkoitettu perheen pienimmille. 4-7 vuotiaat vipeltäjät leikkivät, pelaavat ja tekevät temppuratoja. Opetellaan heittämään palloa ja liikkumaan eritavoilla, tasapainoillaan ja hypitään. Hauskoja leikkejä ja yhdessä tekemistä siis tiedossa ja siinä sivussa opitaan sulkapallon alkeita. Tästä ryhmästä siirrytään taitavina mailataitureina aloittelijoihin tai junnu ryhmiin.

Minisulkis ryhmän sivut

Aloittelijat ryhmä on tarkoitettu 7-11 vuotiaille tytöille ja pojille. Tässä ryhmässä opetellaan sulkapallon alkeita ja sääntöjä, pelaillaan ja leikitään eri pelejä. Aikaisempaa kokemusta sulkapallosta ei tarvita, hieman uteliaisuutta ja reipasta mieltä niin kaikki sujuu hienosti. Mukaan voi liittyä missä vaiheessa kautta vaan ja pelaajien vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan harjoituksia. Tästä ryhmästä siirrytään myöhemmin muihin juniori ryhmiin, kun taidot karttuvat.

Aloittelijat ryhmän sivut

Junnu ryhmissä osataan jo hieman pelata, mutta jo opittuja perusasioita harjoitellaan edelleen aktiivisesti. Hiki lentää jo alkulämmittelyissä ja liikumisharjoitusten määrä lisääntyy. Näissä ryhmissä on enemmän pari- ja ryhmäharjoitteita, opetellaan mm. perus feedausta, sekä drillejä. Junnu ryhmissä raapaistaan myös hieman teoriaa ja taktiikkaa. Minne kannattaisi pallo lyödä ja miksi? Leikkimieliset kisailut ja fun-games pelit tulevat mukaan, ehdoton suosikki on ollut mestarit vs. haastajat. Junnu.1 ryhmässä harjoitellaan hieman enemmän kilpailuja silmällä pitäen, kuin Junnu.2 ryhmässä, mutta iloiset mielet ovat pääasia.

Junnu.1 ryhmän sivut       Junnu.2 ryhmän sivut

Aikuisten ryhmään ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat kiinnostuneita sulkapallosta. Olitpa sitten tauolta palaava konkari vuosien takaa, satunnaisesti kavereiden kanssa pelaava tai vasta-alkaja. Tasovaatimuksia ei ole vaan pääasia on, että työkiireet unohtuu hetkeksi, hiki lentää ja kunto kasvaa! Me takaamme sen! Bonuksena päälle tekniikan kehittyminen. Tuntien sisältöön kuuluu mm. perus mailankäsittelyä, liikkumistekniikoita ja tietysti pelailua. Rohkeasti mukaan vaikka naapurin kanssa.

Aikuiset ryhmän sivut

Kilpa ryhmät harjoittelevat jo useamman kerran viikossa ja valtaosa käy säännöllisesti eri kilpailuissa. Näissä ryhmissä treenataan tosissaan ja uusia lupauksia nousee juniori ryhmistä, kun taidot karttuvat. Vaikka pääpaino kilpailemisessa niin ryhmähenki on hyvä ja toisia kannustetaan kilpailuissa ja harjoituksissa.

Kilpa.1 ryhmän sivut         Kilpa.2 ryhmän sivut

Lauantaisin on vuoro heille, jotka haluavat pelailla omaan tahtiin mukavassa porukassa. Välillä saattaa joku valmentaja tulla piipahtamaan paikalla ja he antavat tarvittaessa vinkkejä ja neuvoja peliin.

Kuntoryhmän sivut