Klaki Sulka - sulkapalloseura

Klaki Sulka on Klaukkalan Kiri ry:n sulkapallojaos, jossa on n. 100 rekisteröityä harrastajaa, lapsia ja aikuisia ikähaitarilla 3-70+ !

Missio

Tarjoamme kaikenikäisille mahdollisuuden harrastaa sulkapalloa Klaukkalan seudulla tarjoten heille myös lajivalmennusta ja saattaen innokkaimmat nuoret kilpailijat jopa maajoukkueeseen johtavalle tielle.

Periaatteemme

Toimintaa tarjotaan kaikille sitä haluaville, ikään, kokoon, väriin, taustaan tai taitotasoon katsomatta. Kaikkien on saatava tasapuoliset mahdollisuudet osallistua toimintaan.

Seurassa voi harrastaa ilman, että lajissa tarvitsee kilpailla. Kilpailemiseen toki kannustetaan, mutta ketään ei siihen painosteta.

Tule mukaan!

Harjoitusvuorot - syksy 2023

Hinnasto / hinnoitteluperusteet - syksy 2023

Valmentajat ja ohjaajat - syksy 2023

Historiaa

Klaki Sulka on tunnustettu sulkapalloseura: Sulkapalloliitto palkitsi sen vuoden seurana 2011 ja lisäksin sen juniori-toiminta tunnustettiin erityisellä Sinetillä keväällä 2014. Sinetti sai jatkoa Valon ja Suomen sulkapalloliiton myöntämänä 12.5.2016 pidetyssä uusinta-auditoinnissa. Sinetti on lupaus laadusta urheilevan lapsen ja nuoren parhaaksi. Lisää tietoa sulkapallosta ylävalikosta lajikohtaisilta sivuilta. 2018 keväällä sinettiseura käytäntö hieman muuttui ja Klaki Sulka nimettiin tähtiseuraksi huhtikuussa.

Yhteydenotot

Lisätietoja sulkapallosta antaa Matti Mäenpää p.040 504 1182, tai mieluiten sähköpostilla valmentajamme osoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.