Kinkkuhölkkä 2019 - Ilmainen koko perheen juoksutapahtuma

2019 Kuvat ja tulokset julkaistu, selailemaan pääset tästä Tulokset ja kuvat

Tervetuloa rentoon juoksutapahtumaan ja parhaassa tapauksessa hakemaan joulukinkku mukaasi. Klaukkalan Kiri ja Klaukkalan Citymarket järjestävät taas perinteisen Kinkkuhölkän itsenäisyyspäivänä Klaukkalassa.

Lähtö ja maali: Isoniitun koululla (Löydöskuja 2, 01800 Klaukkala)

Reitti on merkattu ja sen pituus on n. 8.7 km.

Sarjat: Hölkkä naiset, hölkkä miehet sekä kävelysarja.

Pakinnot: Palkinnoksi hölkkäsarjojen voittajille kinkut ja muiden kesken arvotaan 4 lisäkinkkua.

Yleistä: Koululla on pukeutumistilat, wc:t ja suihkut. Tavaroiden säilytys pukutiloissa omalla vastuulla. Peuhanurkka perheen nuorimmille tapahtuman ajaksi.

Aikataulu:

Klo 11.00-11.45  Ilmoittautumisen vahvistaminen, jälki-ilmoittautuminen ja juoksunumeroiden jako

Klo 11.30            Kävelijöiden lähtö

Klo 11.50-12.00  Yhteinen alkulämmittely ja -verryttely

Klo 12.00            Lähtölaukaus. Hölkkäsarjat lähtevät yhteislähtönä.

----------------------

Klo 12.30-13.00  Tulosten julkaisu

Klo 13.00            Palkintojen jako

Lenkin jälkeen maalissa tarjolla kuumaa mehua.  Sisällä runsas palautumisbuffet ja kahvia. Maaliintulon jälkeen juoksunumeron palautus ja Kinkkuhölkkä-mitalin lyönti.

Jos sinulla on kysymyksiä tapahtumasta tai ongelmia ilmoittautumisen kanssa, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Myös palautteet tapahtumasta voi laittaa samaan osoitteeseen tai tapahtumapaikalla olevaan palautelaatikkoon.

Reitti:

Löydöskuja – Ylikunnarin mutkaan ja sieltä - Ylitilantielle, josta käännytään Kiikkaistentielle ja sieltä Kiikkaistenkujaa pitkin Klaukkalantien alitse Kuntotielle. Kuntotien toisesta päästä (ylä-aste) siirrytään Lepsämän tielle, jota pitkin jatketaan Lepsämään päin Järvihaan kohdalle asti, josta käännytään Järvihaaantielle, jota pitkin jatketaan Yrittäjäntielle asti. Yrittäjäntie juostaan päästä päähän asti, jolloin se tulee Järvihaantielle takaisin ja paluumatka takaisin maaliin Isoniitun koululle samaa reittiä käänteisesti.

CM Kinkkuhölkkä reitti 1